
מועדון הכדורעף הפועל כפר סבא שם לו למטרה להעמיק את הקשר עם הקהילה הכפר-סבאית מתוך מטרה לייצר קשר חזק יותר, בין היותו מועדון הספורט המעוטר ביותר בכפר סבא לבין תושבי העיר.
במסגרת זו מתוכננים להתקיים בחודש אוגוסט שני אירועים שיהיו פתוחים לקהל הרחב, ולא רק למשפחות הילדים והילדות, שהן חלק מהאקדמיה הגדולה בישראל לכדורעף כאן בעיר – אלא, אירועים שיתרמו להיכרות עם הענף ומשחק הכדורעף ועם שחקני ושחקניות ליגת העל בקבוצות הדגל של המועדון.
האירוע הראשון יתקיים ב- 26.8 במגרשי הכדורעף הפתוחים באולם תיכון גלילי במסגרת “סוגרים את החופש פותחים רשתות”, מתאים לכל הגילאים, בהובלת צוותי האימון מהאקדמיה של הפועל כפר סבא ובהשתתפות שחקני ושחקניות ליגת העל. חגיגת הכדורעף תימשך כעבור שלושה ימים, (יום חמישי, 29.8 ) באולם “בר לב” באירוע פתיחת עונה חגיגי של קבוצות ליגת העל נשים וגברים (אירוע סקרימג’, שמשלב משחק משותף לגברים ונשים). בין השאר יתקיים משחק כדורעף גברים נגד נשים, ובו ניתן יהיה להתרשם מהזרות והזרים החדשים במועדון. כמו כן, לרשות האוהדים יהיו עמדות לצילומים משותפים עם שחקניות ושחקני ליגת העל.
אירוע פתיחת העונה יכלול השקת טורניר האתגרים הגדול של הפועל כפר סבא – מועדון הכדורעף הראשון בעולם שמשיק עולם של אתגרים ספורטיביים בהשתתפות פתוחה לכל מי שירשם עם פרסים, דירוגים והפתעות לאורך כל העונה.
מנכ”לית מועדון הפועל כפר סבא טל טייכנר: “בחרנו במיוחד בתקופה כל-כך מאתגרת לאפשר לקהילה המקומית להתקרב ולהעמיק את הקשר למועדון, כאן בעיר, קרוב לבית, ללא עלות ולייצר אינטראקציה ספורטיבית וישירה עם הצוות שלנו ועם שחקניות ושחקני המועדון. חשוב לנו למלא את היציעים ולשדרג את חוויית הכדורעף בעיר. אנחנו מתכוונים להגדיל את האקדמיה שלנו ובליגות העל לחזור ולהיאבק על כל התארים יחד עם חזרת קבוצת הנשים למפעל האירופי. הקהל מוזמן!”.