Facebook Whatsapp
למהדורה דיגיטלית
  • חדשות
    • חדשות הוד השרון
    • חדשות כפר סבא
    • נדל"ן
    • ספורט
    • משולחנו של העורך
    • בריאות
  • אודות
  • בחירות
  • נדל"ן בעיר
  • מהדורה דיגיטלית
    • הוד השרון
    • כפר סבא
  • חוגים בעיר
  • צור קשר
  • חדשות
    • חדשות הוד השרון
    • חדשות כפר סבא
    • נדל"ן
    • ספורט
    • משולחנו של העורך
    • בריאות
  • אודות
  • בחירות
  • נדל"ן בעיר
  • מהדורה דיגיטלית
    • הוד השרון
    • כפר סבא
  • חוגים בעיר
  • צור קשר
  • מערכת העיתון 09-7604071
  • אימייל עיתון ירוק
  • חדשות
    • חדשות הוד השרון
    • חדשות כפר סבא
    • נדל"ן
    • ספורט
    • משולחנו של העורך
    • בריאות
  • אודות
  • בחירות
  • נדל"ן בעיר
  • מהדורה דיגיטלית
    • הוד השרון
    • כפר סבא
  • חוגים בעיר
  • צור קשר
  • חדשות
    • חדשות הוד השרון
    • חדשות כפר סבא
    • נדל"ן
    • ספורט
    • משולחנו של העורך
    • בריאות
  • אודות
  • בחירות
  • נדל"ן בעיר
  • מהדורה דיגיטלית
    • הוד השרון
    • כפר סבא
  • חוגים בעיר
  • צור קשר
  • מערכת העיתון 09-7604071
  • סטודיו ירוק 09-7791349
Facebook Whatsapp
לאחר מכרז ארוך נבחרו ארבע קבלני גינון חדשים לכפר סבא
ראשי » חדשות כפר סבא » לאחר מכרז ארוך נבחרו ארבע קבלני גינון חדשים לכפר סבא

לאחר מכרז ארוך נבחרו ארבע קבלני גינון חדשים לכפר סבא

מערכת ירוק אוגוסט 11, 2021 3:02 pm אין תגובות

כפר סבא בדרך לעבור מהפכה בתחום הנראות בגינון, מתחילת הקדנציה סימן ראש העיר רפי סער את זה כיעד מרכזי שלו אבל המכרזים ארוכי טווח הקשו על המהפך. השבוע זה קרה.
כך סיפר ראש העיר, לעיתון ירוק: ”אני שמח לבשר כי אחרי מכרז יסודי שנמשך כארבעה חודשים, ארבעה קבלני גינון חדשים ועשרת צוותי עבודה החלו לפעול בכפר סבא. השבוע פגשתי בשטח את העובדים החדשים שהגיעו לעיר עם המון ניסיון ומוטיבציה, לשדרג את הפינות הירוקות בעיר שלנו. בנוסף, בקרוב יסתיים מכרז הניקיון וגם בתחום הזה אנחנו מביאים לשיפור משמעותי. מטרתנו היא להזניק את חזות העיר ולשפר דרמטית את איכות הגינון והניקיון ברחבי העיר. השינוי המבורך יוצא לפועל כחלק מתוכנית אסטרטגית להזנקת נראות העיר והמרחב הציבורי. אנחנו ממשיכים לפתח, לבנות ולהביא את כפר סבא לשיאים חדשים”.
סגן ראש העיר דני הרוש, המחזיק את תיק הניקיון והגינון אמר לירוק: ״כפר סבא עוברת בימים אלה תהליך עומק שיביא לשינוי חסר תקדים בנראות המרחב הציבורי. התהליך החל עם החלפת והרחבת צוותי הגינון ממשיך בהכנסת צוותי עבודה חדשים בתחום הניקיון וכן פיקוח מקצועי שיוודא את איכות העבודה. בשני תחומים אלו אנו צופים כי תוצאות השינוי בפועל ברחבי העיר יחלו להיראות כבר במהלך השבועות הקרובים”. הרחבת מערך הגינון מ-3 ל-4 צוותי עבודה והחלפת קבלני הביצוע. לאחרונה נפגש ראש העיר מפגש ראשון עם עשרות צוותי הגינון החדשים בכפר סבא. הצוותים החדשים המנוהלים בידי ארבעה קבלני ביצוע, מחליפים את שלושת הקבלנים שפעלו עד כה בעיר. החלפת צוותי הגינון נעשית בעקבות חוסר שביעות רצון בעירייה מתפקודם של קבלני הגינון הקודמים, וצפויה להביא לשיפור משמעותי באיכות תחום הגינון, אחזקה ופיתוח הגינות בנוף הכפר סבאי. המפגש שנערך באצטדיון העירוני, התקיים לרגל יומם הראשון בכפר סבא של צוותי העבודה. לאחר בחינה מחודשת של אנשי המקצוע שפעלו בעיר, שונתה תפיסת ההפעלה של כלל מערך הגינון. בתוך כך, הרחבת כמות קבלני הגינון מאפשרת לחלק את אחריותם על פני שטחי גינון קטנים יותר במטרה לייעל את עבודתם.
לראשונה בכפר סבא: הרחבת מערך הניקיון מצוות 1 ל-3 צוותי עבודה כמו כן, מהלך נוסף אשר מנוהל בימים אלה הוא בתחום טיאוט הרחובות וניקיון שטחים פתוחים. לראשונה בכפר סבא, מתרחב מערך הניקיון בעיר ל-3 צוותים, במקום צוות אחד כפי שהיה עד כה. בתוך כך, יצאה העירייה במכרז חדש לצוותי ניקיון לכפר סבא, כאשר לאחרונה הסתיימו הליכי המכרז ויצאו הודעות זכייה לקבלנים החדשים שיהיו אמונים על ניקיון רחבי העיר ואזורי התעסוקה. מיד לאחר חגי תשרי, יחלו לפעול ברחבי העיר שלושה צוותי הניקיון וטיאוט רחובות. במהלך חגי תשרי יתוגבר מערך הניקיון הקבלני הקיים לשם שמירה נאותה על חזות העיר גם במהלך תקופה זו.
יש לציין כי היציאה במכרז חדש יוצא לפועל בעקבות אילוצים חיצוניים. לפני כחמישה חודשים, נקלע הקבלן האחראי על ניקיון רחובות העיר לקשיים כלכליים, אשר בגינם הפסיק באופן פתאומי את פעילותו בכפר סבא. באופן מידי דאגה העירייה לקבלן חליפי שימלא את מקומו, וימשיך את עבודות הניקיון בעיר. במקביל פעלה העירייה לפרסום מכרז חדש, מבוסס פרמטרים של איכות ועם תפיסת שירות חדשנית.
חיזוק הפיקוח על צוותי העבודה
במסגרת ייעול נוסף שעורכת העירייה בתחום חזות העיר, פורסם השבוע מכרז לחברות מפקחות על עבודות גינון וניקיון בכפר סבא. החלת פיקוח מקצועי וצמוד על הצוותים יבטיח את איכות ביצוע העבודות ומתן השירות הנאות, לתושבי העיר. צפי לסיום הליכי מכרז זה הינו במהלך חודש ספטמבר, כאשר מיד עם סיום ההליך, יחל לפעול ברחבי העיר מערך פיקוח מקצועי בתחומי הגינון וטאוט הרחובות.0

אודות המחבר

להציג את כל הפוסטים של מערכת ירוק


« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

מהדורה דיגיטלית - הוד השרון
מהדורה דיגיטלית - כפר סבא
מדריך החוגים של ירוק
זמני שבת
פרשת ויצאכניסה: 16:17 יציאה: 17:15



עקבו אחרינו בפייסבוק
בחירת העורכים
אוקטובר 1, 2024 מערכת ירוק

פגיעה ישירה בבית הנערה בהוד השרון

עשרות ירוטים מעל בתי התושבים בהוד השרון בעקבות מתקפת הטילים של איראן על ישראל. האזעקות לא פסקו והדי הפיצוצים

ינואר 9, 2024 מערכת ירוק

סרן (מיל') רון אפרימי בן 26 מהוד השרון  נהרג באסון המנהרה בעזה

היום בבוקר הותר לפרסום שסרן (מיל') רון אפרימי בן 26 משכונת גיל עמל מהוד השרון נהרג בעזה , רון היה

צרו קשר

מערכת העיתון: 09-7604071
itonyarok@gmail.com

תנאי שימוש ומדיניות פרטיות
הצהרת נגישות
©כל הזכויות שמורות לירוק – רשת מקומונים בשרון

השאירו פרטים ונחזור בהקדם

חם בירוק

כולם מלווים את סגן הדר גולדין ז"ל בדרכו האחרונה  עם דגלי ישראל.

סמל ראשון עוז דניאל ז"ל, בן כפר סבא שנפל בקרבות השבעה באוקטובר הוחזר הלילה

ציבי אלון הכריז על התמודדותו לראשות סניף הליכוד האם הוא בדרך להתמודדות לראשות העיר ?

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס