איזה כייף שפתחו בכפר סבא את השוארמה הכי טובה בארץ- השוארמה של יאשקה.
נפגשנו עם שני הזכיינים שסיפרו לנו מי הם ולמה הגיעו אלנו: "אנחנו שני אחים שעובדים יחד בתחום המסעדנות כ-15 שנים. כיום יש ברשותנו שלוש מסעדות-רפאלו בעין שמר, בנדיקט בקריות ויאשקה בכפר סבא".
למה דווקא יאשקה? "החיבור עם יאשקה היה טבעי, האנשים ברשת יאשקה משפחתיים, יאשקה הוא היום מותג מוביל בתחום מסעדות הגריל, הוא משלב אוכל טוב, טרי, איכותי וטעים ביחד עם חוויית שירות גבוהה, אסתטיקה וניקיון. כל אלה הם דברים שמאוד חשובים לשנינו, ולכן התאהבנו במותג מהרגע הראשון. אנחנו מאמינים במה שיאשקה מייצג, עם דגש על הטעם האיכות והשירות".
רשת יאשקה מובילה בתחום השווארמה והגריל ומונה כ-10 סניפים באזור המרכז.
מה הייחודיות שלכם, התפריט שלכם? "בחרנו לפתוח את המסעדה במקום שזיהינו בו צורך לאוכל מהיר וטוב. מהר מאוד התחברנו למקום, באזור התעשיה בכפר סבא סמוך לקניון G. התחברנו ללקוחות ולאווירה המיוחדת. השקענו רבות בכל הפרטים הקטנים במסעדה, החל משלב התכנון והעיצוב וגם כעת אנחנו דואגים לתת ללקוחות חוויה מעולה עם דגש על כל הצרכים. התפריט מאוד מגוון ויש פתרונות רבים וטובים לצמחוניים, טבעוניים ולנמנעים מגלוטן. התפריט מושקע מאוד והכל טרי ומוכן במקום”.
קניון G רחוב גלגלי הפלדה 4 כפר סבא פתוח א׳-ה׳ מ 11 בבוקר עד 23 בלילה וביום שישי מ-10 עד 14 קיים משלוחים של וולט, סיבוס ותן ביס.