נולה הוא בית לקולינריה ותרבות הממוקם בפינה פסטורלית בהוד השרון. המקום קיים מזה 5 שנים בניהולה של מור מילר (נולה) השף והבעלים. במהלך השנה נולה מארחת אוהבי אוכל מכל הארץ לסדנאות בישול וארוחות קונספט חווייתיות.
הסיפור של מור מעורר השראה, לאחר שלמדה הנדסת מזון במכללת תל חי יצאה למסע קולינרי בעולם שם חקרה תרבויות דרך האוכל שלהם והתמקצעה במטבח ההודי, האיטלקי והתאילנדי. עם עם פרוץ המלחמה ב-NOOLA מבשלים מדי שבוע לחיילים השומרים עלינו בגבולות.
מור הבעלים של נולה מספרת: “אני בקשר עם חמ’’ל מתנדבים שדואג לאסוף את המידע, מהם אנחנו מקבלים את ההזמנות לפי הצורך בשטח.
אני מתרגשת כל פעם מחדש כשמגיעה הזמנה כזאת, זאת הזכות שלי לעשות טוב והדרך שלי להכיר תודה לחיילים על העבודה הקשה וההקרבה שלהם למעננו”.
כשפרצה המלחמה כל הפעילות השגרתית שלנו נעצרה, זה גרם לנו להמציא את עצמנו מחדש וכך השקנו את התבשילים לשבת. אנחנו תורמים 10% מההכנסות שלנו עבור ימי בישול לחיילים.
נשמח לעזרה נוספת, אם אנשים מעוניינים להתנדב עבור בישול לחיילים, מוזמנים ליצור איתנו קשר.
חפשו את NOOLA בגוגל.