לדברי אורית וינטרוב מעצבת ומנהלת הקולקציה של גולף & קו, בעזרת התיאום הנכון של צבעים, טקסטורות ואלמנטים עיצוביים, ניתן ליצור אווירה חמימה ומזמינה שתהפוך כל ארוחת חג למיוחדת ובלתי נשכחת
1. התאמת צבעים: למראה שולחן רומנטי, מומלץ להשתמש בגוונים של חום וורוד החל מהכלים ועד המפות והמפיות, על מנת ליצור זרימה צבעונית הרמונית. סדרת הצלחות יכולה להכתיב את הטון והסגנון העיצובי בשולחן החג. שולחן חג באווירה רומנטית קלאסית מזמינה הופכת את ארוחת החג לחוויה בלתי נשכחת.
2. מרכז השולחן: מומלץ לבחור באגרטלים שקופים או בגוון בהיר המתאים לגוון הכלים, בליווי פרחים טבעיים. את הכלים נניח על גבי מפה נייטראלית שתקפיץ את צבעוניותם ואת דפוס הפרחים העדין. במרכז השולחן מומלץ להוסיף ראנר ועליו להניח פמוטים ואגרטלים שקופים או אגרטלים שיתאימו בצבעוניות ובסגנון העיצובי.
3. תאורה: מומלץ לשלב נרות עמוד או פמוטים קלאסיים ליצירת אווירה חמה ומזמינה.
4. סכו”ם ואקססוריז: מומלץ לשלב סכו”ם בגוון מוזהב שיכניס אלגנטיות, נגיעת ברק קלאסית ויעשיר את עריכת שולחן.
5. תוספת עיצובית: מומלץ להוסיף פריטים עם טקסטורות שונות, בעלי דפוסים עדינים או טקסטיל בגוונים משתלבים.
6. הגשת המאכלים: מומלץ לשמור על סגנון רוסטיקלי ואלגנטי גם בהגשה ולבחור קערות וצלחות המשקפות את סגנון הכלים המשתלבות באופן מדויק עם סט הצלחות המרכזי שנבחר לעיצוב השולחן.