Facebook Whatsapp
למהדורה דיגיטלית
  • חדשות
    • חדשות הוד השרון
    • חדשות כפר סבא
    • ספורט
    • משולחנו של העורך
    • בריאות
  • אודות
  • בחירות
  • מהדורה דיגיטלית
    • הוד השרון
    • כפר סבא
  • חוגים בעיר
  • צור קשר
  • חדשות
    • חדשות הוד השרון
    • חדשות כפר סבא
    • ספורט
    • משולחנו של העורך
    • בריאות
  • אודות
  • בחירות
  • מהדורה דיגיטלית
    • הוד השרון
    • כפר סבא
  • חוגים בעיר
  • צור קשר
  • מערכת העיתון 09-7604071
  • אימייל עיתון ירוק
  • חדשות
    • חדשות הוד השרון
    • חדשות כפר סבא
    • ספורט
    • משולחנו של העורך
    • בריאות
  • אודות
  • בחירות
  • מהדורה דיגיטלית
    • הוד השרון
    • כפר סבא
  • חוגים בעיר
  • צור קשר
  • חדשות
    • חדשות הוד השרון
    • חדשות כפר סבא
    • ספורט
    • משולחנו של העורך
    • בריאות
  • אודות
  • בחירות
  • מהדורה דיגיטלית
    • הוד השרון
    • כפר סבא
  • חוגים בעיר
  • צור קשר
  • מערכת העיתון 09-7604071
  • סטודיו ירוק 09-7791349
Facebook Whatsapp
לא להיבהל, יש סוף טוב – את השירה של חני דינור אי אפשר להפסיק
ראשי » גריד 3 עמודות - רוחב מלא » לא להיבהל, יש סוף טוב – את השירה של חני דינור אי אפשר להפסיק

לא להיבהל, יש סוף טוב – את השירה של חני דינור אי אפשר להפסיק

מערכת ירוק מרץ 19, 2026 12:13 pm אין תגובות
צילום: פרטי

השבוע הייתה אמורה הזמרת הכפר-סבאית חני דינור לעמוד על במת ”צוותא” ולחגוג את השקת אלבומה החדש “פסנתרוק” – פרויקט מחווה מרגש לגדולי הרוקיסטים בישראל. זוהי הפעם השנייה שמופע ההשקה נדחה: הפעם בשל המלחמה, ובפעם הקודמת בשל דרמה רפואית מטלטלת שכמעט והסתיימה בטרגדיה. אך המלאכים בשמיים שמרו עליה, וחני חזרה אלינו – משודרגת ומלאת הודיה.
בתחילת השנה שיתפה חני בעמוד הפייסבוק שלה את סיפור המאבק על חייה:
“משתפת אתכם היום בטלטלה הגדולה של חיי, שקרתה לי בדיוק לפני שנה… הרגע האחרון שאני זוכרת הוא התחושה האיומה שאני מנסה לנשום ולא נכנס אוויר, כמו טביעה… אני בחדר מיון מנופפת בידיים ומאז איני זוכרת דבר… הייתי על סף מוות… הרדימו והנשימו ולא הצליחו לייצב אותי ואז הוחלט להעלות אותי על אקמו… במשך חודשיים לא היה ברור אם אני חוזרת לחיים… ואז באורח נס, עם מסירות אין קץ של מחלקת טיפול נמרץ בבי״ח מאיר ועם אין סוף תפילות של אלפים, הריאות שקרסו התחילו להתאושש… הועברתי ליחידה לשיקום נשימתי בשיבא, שלא ויתרה עלי, עד שהצליחו לגמול אותי ממכונת ההנשמה!!
בליווי המשפחה המופלאה שלי וצוות חברות מלאכיות שהשגיחו עלי ואז להמשך שיקום ארוך בבית. אני בהודיה גדולה על הנס הגדול, על התפילות, על אנשי המקצוע שליוו אותי – רופאים ורופאות, אחים ואחיות, צוות כוח העזר, צוות קלינאי התקשורת, צוותי הפיזיותרפיה והריפוי בעיסוק. כולם עשו עבודת קודש ממש, עם אין סוף סבלנות! וגם אני לא ויתרתי לעצמי, על אף רגעים קשים ומורכבים שחוויתי ובכל יום ממשיכה להתחזק תודה לד”ר נסים יפרח מנהל היחידה לטיפול נמרץ כללי במרכז הרפואי מאיר, שם אושפזתי במשך חודשיים וזכיתי לטיפול מציל חיים מסור ומקצועי!”
אחת החברות הקרובות שליוו אותה לאורך כל הדרך היא הזמרת לאה שבת, שהגיעה שוב ושוב לבית החולים כדי לשיר לחני, ונוסכת בה כוחות מחודשים מאז שחזרה לביתה ועד היום. בתוך המאבק הרפואי, הרופאים – שהיו מודעים להיותה זמרת – נהגו בזהירות יתרה כדי שלא לפגוע במיתרי קולה בעת החדרת צינורות ההנשמה.
לאחר שיקום ארוך ומפרך, חני חזרה ליצור ולהופיע בגרסתה הטובה ביותר, אך המציאות הנוכחית הובילה לדחייה נוספת של מופע ההשקה לסוף חודש אפריל.
חני דינור היא זמרת-יוצרת רבת גוונים, שבאמתחתה שבעה אלבומי סולו. חלק ניכר מיצירתה הוקדש להלחנת שירי משוררים, עבודה שזיכתה אותה בפרס מטעם אגודת הסופרים על קידום השירה העברית. את האלבום החדש, “פסנתרוק”, היא מוציאה יחד עם רמי הראל – מוזיקאי רב-פעלים ובוגר “ברקלי” שהפיק מופעים לענקים כמו נעמי שמר, יונתן גפן ויצחק קלפטר.
השניים, שמשתפים פעולה מזה שנים בקידום הזמר העברי (במופעים כמו “פרח משוגע” עם רחל שפירא), בחרו הפעם להעניק פרשנות אקוסטית חשופה וחדשה לקלאסיקות רוק ישראליות: “על קו הזינוק”, “עבדים”, “זכיתי לאהוב” ועוד – כולם זוכים לעיבוד אינטימי של קול נשי ופסנתר.
עד שהאלבום יושק רשמית על הבמה, אתם מוזמנים להאזין לשירים בלינק הבא: https://orcd.co/psanterock

אודות המחבר

להציג את כל הפוסטים של מערכת ירוק


« פוסט קודם

השארת תגובה

ביטול

מהדורה דיגיטלית - הוד השרון
מהדורה דיגיטלית - כפר סבא
מדריך החוגים של ירוק
זמני שבת
פרשת ויקראכניסה: 17:33 יציאה: 18:29



עקבו אחרינו בפייסבוק
בחירת העורכים
אוקטובר 1, 2024 מערכת ירוק

פגיעה ישירה בבית הנערה בהוד השרון

עשרות ירוטים מעל בתי התושבים בהוד השרון בעקבות מתקפת הטילים של איראן על ישראל. האזעקות לא פסקו והדי הפיצוצים

ינואר 9, 2024 מערכת ירוק

סרן (מיל') רון אפרימי בן 26 מהוד השרון  נהרג באסון המנהרה בעזה

היום בבוקר הותר לפרסום שסרן (מיל') רון אפרימי בן 26 משכונת גיל עמל מהוד השרון נהרג בעזה , רון היה

צרו קשר

מערכת העיתון: 09-7604071
itonyarok@gmail.com

תנאי שימוש ומדיניות פרטיות
הצהרת נגישות
©כל הזכויות שמורות לירוק – רשת מקומונים בשרון

השאירו פרטים ונחזור בהקדם

חם בירוק

כולם מלווים את סגן הדר גולדין ז"ל בדרכו האחרונה  עם דגלי ישראל.

סמל ראשון עוז דניאל ז"ל, בן כפר סבא שנפל בקרבות השבעה באוקטובר הוחזר הלילה

ציבי אלון הכריז על התמודדותו לראשות סניף הליכוד האם הוא בדרך להתמודדות לראשות העיר ?

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס
שנו העדפות פרטיות