Facebook Whatsapp
למהדורה דיגיטלית
  • חדשות
    • חדשות הוד השרון
    • חדשות כפר סבא
    • נדל"ן
    • ספורט
    • משולחנו של העורך
    • בריאות
  • אודות
  • בחירות
  • נדל"ן בעיר
  • מהדורה דיגיטלית
    • הוד השרון
    • כפר סבא
  • חוגים בעיר
  • צור קשר
  • חדשות
    • חדשות הוד השרון
    • חדשות כפר סבא
    • נדל"ן
    • ספורט
    • משולחנו של העורך
    • בריאות
  • אודות
  • בחירות
  • נדל"ן בעיר
  • מהדורה דיגיטלית
    • הוד השרון
    • כפר סבא
  • חוגים בעיר
  • צור קשר
  • מערכת העיתון 09-7604071
  • אימייל עיתון ירוק
  • חדשות
    • חדשות הוד השרון
    • חדשות כפר סבא
    • נדל"ן
    • ספורט
    • משולחנו של העורך
    • בריאות
  • אודות
  • בחירות
  • נדל"ן בעיר
  • מהדורה דיגיטלית
    • הוד השרון
    • כפר סבא
  • חוגים בעיר
  • צור קשר
  • חדשות
    • חדשות הוד השרון
    • חדשות כפר סבא
    • נדל"ן
    • ספורט
    • משולחנו של העורך
    • בריאות
  • אודות
  • בחירות
  • נדל"ן בעיר
  • מהדורה דיגיטלית
    • הוד השרון
    • כפר סבא
  • חוגים בעיר
  • צור קשר
  • מערכת העיתון 09-7604071
  • סטודיו ירוק 09-7791349
Facebook Whatsapp
עו”ד שמעון מזרחי, הוביל לאיחוד בין מכבי והפועל הוד השרון בכדורסל
ראשי » גריד 3 עמודות - רוחב מלא » עו”ד שמעון מזרחי, הוביל לאיחוד בין מכבי והפועל הוד השרון בכדורסל

עו”ד שמעון מזרחי, הוביל לאיחוד בין מכבי והפועל הוד השרון בכדורסל

מערכת ירוק אוגוסט 11, 2021 3:27 pm אין תגובות

ביום שלישי בשעה 11 בלילה נחתם הסכם האיחוד בין מכבי להפועל הוד השרון בכדורסל. הסכם יצא לפועל לאחר התערבותו של עו”ד שמעון מזרחי ממכבי תל אביב. אריק אדיב התמנה למנכ”ל המועדון המאוחד.

ביום ראשון השבוע הגיע יו”ר מכבי תל אביב בכדורסל, עו”ד שמעון מזרחי, מלווה בנציג של איגוד מכבי ישראל ללשכת ראש העיר , אמיר כוכבי, לפגישה בנושא האיחוד בין מכבי הוד השרון להפועל הוד השרון. מזרחי איש כדורסל בכול רמ”ח אבריו בא להשמיע לראש העיר את האני מאמין שלו בנושא האיחוד, לפי מקורבים לאיחוד דבריו של מזרחי נשמעו כמו איומים ברורים הישר לראש העיר, אמיר כוכבי, מזרחי מכיר את נושא האיחוד בין מכבי להפועל ודרישת ראש העיר לצרף אנשים שלו להנהלת מכבי הוד השרון ושקיפות בכול הנושא הכספי. כזכור האיחוד כבר כמעט הושלם והיו טיוטות הסכם אך כול פעם נוצרה בעיה או דרישה אחרת מהצד הזה או מהצד השני והאיחוד נתקע. לירוק נודע שהשיחה בין ראש העיר לשמעון מזרחי החלה בטונים מאוד צורמים. מקורבים לנושא הגדירו את זה כאיומים מצד מזרחי לעבר ראש העיר, אמיר כוכבי, בהגשת תביעה אישית בעקבות פרסום של מכבי הוד השרון שראש העיר איים בפירוק המועדון. לאחר שכול הנוכחים שתו מים והרוחות נרגעו סוכם ששמעון מזרחי יעזור מניסיונו בנושא איחוד המועדונים. לאחר הסיכומים בלשכה נקבעה פגישה בין הצדדים ליום שלישי בערב. לאחר פגישה של כ-שלוש שעות של החלפת טיוטות בשעה 23:00 בלילה נחתם ההסכם. הצוות המקצועי והניהולי של הפועל הוד השרון יעבור לעבוד במועדון המאוחד תחת העמותה של מכבי הוד השרון, אריק אדיב, יכהן כמנכ”ל המועדון ואיתי לוי ישמש כמנהל המקצועי של המועדון. עוד סוכם כי מרגע כניסת שיתוף הפעולה לתוקף תוקם וועדה שתכלול את יו”ר העמותה, אורי אשכנזי, מנכ”ל המועדון אריק אדיב, והמנהל המקצועי איתי לוי אשר תחליט בכל בקשה של שחרור שחקן מהעמותה. דרישתו של ראש העיר להכנסת שני נציגי ציבור ונציגים ממכבי ישראל ונציג של הפועל להנהלת העמותה לא התקבלה. מעניין יהיה לראות כיצד יגיב ראש העיר לאיחוד לאחר שהבטיח להורים שהוא יעשה סדר במועדון. מכבי עמדו על דרישתם לא לערב פוליטיקה בספורט וכפי שזה נראה כרגע הם הצליחו במאבק. מי שהיה נוכח בפגישה בלשכת ראש העיר היה, ארנון אברמוב, חבר מועצת העיר ומחזיק תיק הספורט שלא היה מוכן להתראיין לכתבה ואמר לירוק: "בסוף כשהכול יסתדר אשמח להגיב. עד אז אני לא מדבר". גם נציגי הפועל ומכבי לא היו מוכנים למסור תגובה לאיחוד עד שהם יוציאו הודעה רשמית שלהם.
תגובת העירייה: העירייה ממשיכה לפעול למיזוג עמותות ולשינוי דרכי העבודה, תוך יצירת שקיפות ומנהל תקין וזאת כדי לקדם את הספורט בעיר. על פי הידוע לעירייה שתי העמותות ביצעו רישום, ולכן כל האפשרויות עדיין פתוחות ודברים יתכנסו בימים הקרובים.

אודות המחבר

להציג את כל הפוסטים של מערכת ירוק


« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

מהדורה דיגיטלית - הוד השרון
מהדורה דיגיטלית - כפר סבא
מדריך החוגים של ירוק
זמני שבת
פרשת וישלחכניסה: 16:17 יציאה: 17:16



עקבו אחרינו בפייסבוק
בחירת העורכים
אוקטובר 1, 2024 מערכת ירוק

פגיעה ישירה בבית הנערה בהוד השרון

עשרות ירוטים מעל בתי התושבים בהוד השרון בעקבות מתקפת הטילים של איראן על ישראל. האזעקות לא פסקו והדי הפיצוצים

ינואר 9, 2024 מערכת ירוק

סרן (מיל') רון אפרימי בן 26 מהוד השרון  נהרג באסון המנהרה בעזה

היום בבוקר הותר לפרסום שסרן (מיל') רון אפרימי בן 26 משכונת גיל עמל מהוד השרון נהרג בעזה , רון היה

צרו קשר

מערכת העיתון: 09-7604071
itonyarok@gmail.com

תנאי שימוש ומדיניות פרטיות
הצהרת נגישות
©כל הזכויות שמורות לירוק – רשת מקומונים בשרון

השאירו פרטים ונחזור בהקדם

חם בירוק

כולם מלווים את סגן הדר גולדין ז"ל בדרכו האחרונה  עם דגלי ישראל.

סמל ראשון עוז דניאל ז"ל, בן כפר סבא שנפל בקרבות השבעה באוקטובר הוחזר הלילה

ציבי אלון הכריז על התמודדותו לראשות סניף הליכוד האם הוא בדרך להתמודדות לראשות העיר ?

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס