המוסד הקולינארי מסעדת אסיה מוניקה שנפתחה לפני 12 שנה על ידי השף – דניאל זך יחד עם דוד זהות ויפעת פיש בקניון שרונים תיסגר בסוף החודש.
השבוע פרסם הבעלים של המסעדה, דניאל זך, פוסט שזכה לעשרת תגובות נרגשות.
דניאל שיתף את ירוק במחשבות הסגירה: "פעם כשהייתי שף צעיר בן 43 ומסעדן עם שתי מסעדות גדולות ופעילות "כרמלה בנחלה" בת"א והלנה "בנמל קיסריה" חשבתי לפתוח מסעדה משפחתית בעיר מגורי הוד השרון.
למשימת ההקמה גויס שותפי דאז דוד זהות (הבעלים של מסעדת אנג'לינה שגם נסגרה לאחר הקורונה) ויחד עם היזמית, יפעת פיש, פתחנו בינואר 2010 את "אסיה מוניקה". מסעדה מעוצבת ומושקעת במתחם שרונים החדש והנוצץ. יצרנו קונספט חצוף, משעשע ולא שיגרתי המשלב מטבח אסיאתי, סושי ובאן בורגר.
המסעדה הצליחה מהרגע הראשון והפכה למוסד קולינרי מקומי בעיר המתפתחת ושמחה את אורחי המסעדה הרבים וגם את ילדיהם שעם הזמן הפכו להיות המלצרים החמודים של היום.
עברנו הרבה מאז, העולם השתנה מאוד וכך גם ענף המסעדנות, מושגים פשוטים של עובד ומעסיק (המילה מעביד קשה לי אפילו לכתיבה) הקורונה כמובן, תמהיל המשלוחים, וולט ששינתה את חוקי המשחק, הרשתות החברתיות התזזיתיות. גם פער הגילאים מהצוות שתמיד יהיה בשנות ה 20 שלהם ובעיקר אני השתנתי. יצאתי ללימודים, הרחבתי אופקים וגילתי תחביבים חדשים וישנים.
אני בוחר להאט קצת, להרים מפרש להפליג עם הרוח בנתיב חדש, מבקש להעריך ולהודות לכולם על תקופה נהדרת ולחזור להנאות הפשוטות שלי, ללימודים, לפרויקטים חדשים, לחברים ולמשפחה, לספרים האהובים שלי ולסיפורי ההרפתקאות של מגלי ארצות אשר מילדותי עוררו בי השראה וסקרנות שלא יודעת שובע.
אני לא פורש ובטח לא מפסיק לבשל ההפך הוא הנכון אני מבטיח שאני רק מתחיל…
אוהב ומודה לכולכם לקוחות אסיה מוניקה הנאמנים, הצוות המסור, ספקים שעם כולם עברנו דרך ארוכה, למשפחתי האהובה שגויסה כולה לעבודה: כרמית, איתמר, אלון ומיכל ובעיקר לשותפתי וחברתי יפעת פיש יזמית נחושה, פיקחית ונדיבה שתמשיך לעשות חיל."
לסיום אומר דניאל: "אסיה מוניקה תיסגר בסוף החודש הקרוב ומזמינה את כולם לבוא להיפרד ולחגוג אתנו את סופה של תקופה ולהרים כוסית לחיים ולתחילתה של הרפתקה חדשה ממש כאן מעבר לאופק".
מסעדת אסיה מוניקה שהפכה למוסד קולינארי בהוד השרון תיסגר בסוף החודש
השארת תגובה