
גאווה לכפר סבא מכה קשה להוד השרון חברת מטריקס העולמית שנחשבת לחברת הטכנולוגיה הגדולה בישראל, ושנסחרת בבורסה עם 11.000 עובדים בעולם החליטה למקם את משרדיה החדשים בכפר סבא ולעזוב את הוד השרון ועוד ארבע מרכזים שפזורים בישראל ולאחד את כול משרדי החברה בבניין אחד .
משרדי החברה החדשים יהיו במגדל חדש בן 18 קומות בשטח כולל של 30,000 מ”ר בהסכם שכירות ל-10 שנים.
חברת הטכנולוגיה הגדולה בישראל, מטריקס, חיפשה זמן רב לאחד את חמשת המרכזים שלה בישראל במגדל אחד לאחר שבדקה את כול האופציות החליטה החברה לעבור לכפר סבא במתחם אושילנד מטריקס עוברת למגדל משלה בן 18 קומות בשטח כולל של כ- 30,000 מ”ר (כולל שטחי חניה) בקומפלקס ההיי-טק היוקרתי O-TECH בכפר סבא. הסכם השכירות הינו לתקופה של 10 שנים בהיקף של כ-200 מיליון ₪ (20 מיליון ₪ לשנה) עם אופציה להארכה של כ-10 שנים נוספות.
המגדל החדש שנבנה במיוחד עבור חברת מטריקס יאחד לתוכו מספר זרועות פעילות של החברה שעובדות כיום מאתרים שונים בארץ ואת מטה החברה. המעבר צפוי להתבצע ברבעון האחרון של שנת 2023.המעבר מאפשר למטריקס לאחד אלפי עובדים תחת מתחם אחד ולחזק את תחושת האחדות בין חטיבותיה השונות של החברה. על-אף המעבר לבניין החדש, מטריקס, המונה כ-11,000 עובדים ועובדות, תמשיך להפעיל מוקדי פעילות בכל הארץ בעשרות אתרים.
הבניין מציע לאלפי עובדי מטריקס מרחבי העשרה, פינות קונספט, חדר כושר פרטי ומאובזר ומרפסות רחבות ידיים. כמו כן, הבניין כולל מרחבי עבודה אישיים ושיתופיים, מתחמים לפעילויות חברתיות ואירועים, ושירותים מגוונים נוספים לרווחת העובדים. ברחבי המתחם, ששוכן בסמוך למרכז הבילוי והבידור אושילנד במתחם פועלות כיום חברות סודה סטרים, ריג’וס, פינסטרה, Ai-Tech, Next Insurance, סגמנט, אסטרזניקה, נובו נורדיסק ועוד.